Personalizare CD/DVD - Multiplicare CD/DVD - Tiparire CD/DVD

In cazul in care primiti un disc defect, acesta va fi schimbat cu unul nou sau va veti primi banii inapoi neconditionat.

Orice comanda pleaca insotita de un Certificat de Garantie astfel incat toti clientii au siguranta produselor furnizate.

Discurile defecte vor fi schimbate sau valoarea acestora rambursata daca sunt trimise la noi in termen de 30 de zile de la livrarea comenzii.

Returnarea se va efectua doar pentru comenzile realizate de noi si nu se aplica in cazul in care discurile trimise nu sunt defecte.

Odata cu discurile defecte, clientul are obligatia de a completa si fisa de retur disponibila pe site-ul nostru.

Nu se considera defectiune incompatibilitatea CD-urilor sau a DVD-urilor cu diferitele unitati de CD sau DVD existente. Va rugam sa va asigurati ca echipamentele sunt 100% compatibile cu discurile.

Nu vom returna sumele aferente CD-urilor sau DVD-urilor ramase in stocul dumneavoastra datorita faptului ca ati comandat mai mult decat ati putut vinde/oferi.

CD-urile si DVD-urile realizate de CD Prints Romania sunt garantate impotriva defectiunilor de scriere dar nu si a greselilor legate de datele furnizate de client. Nu vom returna sau reface discurile ce nu contin materialele dorite de dumneavoastra in cazul in care CD-ul sau DVD-ul master a fost incomplet sau realizat gresit.

   
CD/DVD PRINT
CD MULTIMEDIA
CREATIE
AMBALARE CD
PORTOFOLIU
PACHETE COMPLETE
FTP
DICTIONAR CD
MYDESIGN
CONTACT


 
   
 

Toate drepturile rezervate © Digital Advertising 2006